OVER MIJ

Echte schoonheid zit van binnen. Er goed uit zien helpt die schoonheid te ontdekken. Dat is wat ik als visagiste en hairstyliste doe. Met passie. En met gevoel voor wie jij bent. Want mooi is ieder op zijn eigen manier. Daarom is techniek alleen voor mij niet genoeg. Luisteren en samenwerken vind ik minstens even belangrijk. Zodat jij je bij mij in prettige en veilige handen voelt. En jij de look krijgt die jezelf kiest en waar jij je goed bij voelt. Een look die door mijn make up ook echt wordt ondersteund.

Ik ben Noortje Andriesse, 28 jaar en woon in Arnhem. Na mijn studie heb ik erg veel ervaring opgedaan in de publieke dienstverlening. Die intensieve jaren vol persoonlijk contact hebben mij onder andere geleerd, dat mensen altijd de moeite waard zijn. En dat zij er graag mooi uit willen zien, zonder zichzelf te verliezen. Visagie en hairstyling bieden mij de kans om hen daarbij te ondersteunen.

Ik maak je graag prachtig in voorbereiding op bruiloften, feesten, presentaties en ontvangsten. Maar ik kan je ook prima ondersteunen in voorbereiding op fashion shoots en shows. toneelvoorstellingen en tv opnames. Of wil je er gewoon eens lekker verzorgd uit zien? Doen. Ik help graag!